Tutustu meihin

Tekijät

Toivotamme sinut tervetulleeksi asiantunteviin käsiimme!

Jenna

Moikka! Oon Jenna, Piece of Beautyn omistaja ja yrittäjä. Yrittäjyyden lisäksi miun arjen pitää kiireisenä myös kaksi lasta, joiden kanssa menee suuri osa vapaa-ajasta työn ulkopuolella touhuillessa. Oon vapaa-ajallani myös intohimoinen sisustaja ja tykkään kaikenlaisista remonttihommista, koska niissä yhdistyy kivasti luonnostaan tuleva visuaalinen lahjakkuus ja oma kädenjälki. Treenaan myös aktiivisesti salilla ja kesäisin tykkään viettää aikaa perheen kanssa mökillä luonnonhelmassa maadoittumassa. Lähellä sydäntä on myös moottoripyöräily. Työssäni olen rennon määrätietoinen. Tykkään myös haastaa itseäni, ja tästä syystä olen ottanut osaa myös muutamiin kilpailuihin kestopigmentoinnin ja microbladingin saralla, hyvällä menestyksellä ja sijoittuen kärkikolmikkoonkin asti.

Asiakaspalvelijana olen äärimmäisen helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja kiltti. Minulle kunnia-asioita työskennellessä on asiakastyytyväisyys, kaunis ja aikaa kestävä kädenjälki sekä mieluisa ja hyvän mielen aikaansaava asiakaskokemus. Olen kouluttautunut urani aikana paljon eri koulutuksissa, voidakseni taata parhaan mahdollisen lopputuloksen ja taatusti ammattimaisuudesta tinkimättä. Olen myös itse toiminut kestopigmentointi/microblading-kouluttajana vuosina 2019-2022.

Anu

Moikka! Olen Anu, yhden lapsen äiti ja aktiivinen saliharrastaja. Perus kotiarjen lisäksi harrastuksiini kuuluu erilaiset seikkailut ja reissailut. Olen aina ollut pikkutarkka näpertelijä, lopulta minua alkoi kiinnostaa ripsienpidennysten tekeminen sillä se jos mikä on pikkutarkkaa näpertelyä. Harrastelun ripsienpidennysten parissa aloitin 2020 syksyllä ensimmäisen koulutuksen käytyäni ja noin vuosi sen jälkeen löysin itseni tekemässä sitä työkseni.

Alusta asti minulla on ollut visio tuuheista ripsistä joissa olisi mahdollisimman hyvä pysyvyys, näitä lähdinkin päättäväisesti tavoittelemaan. Oman kehityksen huomaaminen motivoi jatkamaan ja lisäsi intoa sekä halua kehittyä entistäkin enemmän. Lähdin myös laajentamaan osaamistani kulmien muotoiluun, värjäykseen sekä brow- ja lashlifteihin.

Parasta tässä työssä on jatkuva oman kehityksen mahdollisuus, oman kädenjäljen näkeminen sekä ennenkaikkea tyytyväiset asiakkaat.